Huisartsenpraktijk Baart / Klijn is geopend op:
maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
035-6216343
Telefoonnummer: 035-6216343
Geopend op: maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u

Inschrijven

Aangezien dr. Baart de komende tijd nog afwezig is door ziekte zullen de nieuwe patienten voor zijn praktijk gezien en geholpen worden door onze vaste waarnemers, dr. Kuijs en dr. Roffel.

Vriendelijke groeten,

Dr. E. Baart en Dr. C.D.A.M. Klijn

 

Woont u in Kerkelanden of in de directe omgeving van de praktijk, dan heten wij u van harte welkom als nieuwe patiënt. Woont u niet in dit gebied maar wilt u zich graag inschrijven, overleg dan eerst even met een van de assistenten.

wittepixel

Bij de assistenten kunt u de inschrijving regelen door het inschrijfformulier in te vullen. Zij helpen u daar graag bij. Ook kunt u onderstaand het inschrijffomulier downloaden. U kunt dit dan uitprinten en rustig thuis invullen. Wij vragen u om voor ieder gezinslid een eigen formulier in te vullen.

Het inschrijfformulier levert u persoonlijk in bij de assistente. Vergeet dan niet uw identiteitsbewijs (paspoort/identiteitskaart/rijbewijs) mee te nemen. Wij zijn wettelijk verplicht om hier een kopie van te maken wanneer u zich inschrijft. Daarnaast moet u uw gegevens van uw ziektekostenverzekering meenemen, bijvoorbeeld uw verzekeringspasje.

Wanneer de inschrijving geregeld is nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek in de praktijk. Naast een persoonlijke kennismaking zullen we dan ook uw gezondheid bespreken. Wanneer u aan uw vorige huisarts laat weten dat u zich heeft ingeschreven bij onze praktijk kunt u vragen om uw medische gegevens naar ons door te sturen, zodat wij deze bij de hand hebben.

 

Download hier het inschrijfformulier: PDF_Logo